Geplaatst op

Hoe kan ik een bestelling annuleren?

Als je je bestelling al betaald hebt, dan raden wij je aan deze telefonisch te annuleren via telefoonnummer +31 (0) 485-312911. Dan kunnen wij, mocht de bestelling nog niet ingepakt zijn, deze direct annuleren en snel het aankoopbedrag terugstorten.

Uiteraard kun je ook via de e-mail service@mijnstacaravanonderdelen.nl doorgeven dat je jouw bestelling wilt annuleren, maar houd er wel rekening mee dat e-mails niet altijd direct worden gelezen. Dit kan vooral voorkomen in drukkere periodes. Het kan dan gebeuren dat de wens tot annulering ‘te laat’ wordt gezien en wij de bestelling niet meer kunnen annuleren, omdat deze al gereed gemaakt is voor verzending of al onderweg is.

Wanneer je nog niet betaald hebt, dan maakt de wijze waarop je annulering doorgeeft niets uit, omdat wanneer wij nog geen betaling hebben ontvangen, wij ook geen verzendingen voorbereiden.