Geplaatst op

Ik wil graag het afleveradres wijzigen. Hoe werkt dat?

Voor een adreswijziging kan dit via de e-mail service@mijnstacaravanonderdelen.nl  of telefonisch via telefoonnummer +31 (0) 485-312911 worden doorgegeven. Als jouw betaling al verwerkt is, hangt het ervan af of een adreswijziging nog mogelijk is. Als je bestelling namelijk al ingepakt is, dan kunnen wij helaas geen adreswijziging meer doorvoeren. Bij bestellingen waarvan de betaling nog niet is verwerkt, is het geen probleem het adres te wijzigen. Houd er wel rekening mee dat e-mails niet altijd direct worden gelezen. Dit kan vooral voorkomen in drukkere periodes. Wij adviseren je daarom om een adreswijziging telefonisch door te geven, omdat wij deze wijziging (indien dus nog mogelijk) in dat geval direct kunnen doorvoeren.