Levertijd en verzendkosten

De levertijd van het bestelde artikel variëren van 5 tot 10 werkdagen na verwerking van je betaling. Het kan zijn dat je artikelen hebt besteld met verschillende levertijden, houd dan de langste levertijd aan. De aangegeven levertijd is een indicatie, maar uiteraard streven wij ernaar dat alle bestellingen binnen de genoemde levertijd bij je geleverd worden. Als je op de Nederlandse site een bestelling plaatst, dan is de genoemde levertijd die voor leveringen binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Wil je je bestelling naar bijvoorbeeld Spanje laten sturen, tel dan enkele dagen bij de levertermijn op.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Wij hanteren PostNL tarieven.
Brievenbus pakket € 3,95: https://www.postnl.nl/tarieven/tarieven-pakketten/Pakket/NL/351g-2kg
Standaard pakket € 6,95: https://www.postnl.nl/tarieven/tarieven-pakketten/Pakket/NL/2-5kg
Groot pakket € 13,50: https://www.postnl.nl/tarieven/tarieven-pakketten/Pakket/NL/10-20kg

Pakketten die niet met PostNL verzonden kunnen worden, hebben een afwijkend tarief.

Wij versturen vrijwel alle pakketten met PostNL. De levering met PostNL thuislevering wordt op je bezorgadres geleverd. Mocht je de eerste keer niet thuis zijn dan probeert de postbode het pakket bij de directe buren te bezorgen. Lukt dit niet, dan laat de postbode een kennisgeving achter waarop een ‘Niet thuis code’ staat. Met deze code kan je op de website www.postnl.nl/ontvangen zelf een afspraak maken voor de volgende afleverpoging. Je kunt ook aangeven dat je het pakket bij de buren of op een PostNL servicepunt wil laten bezorgen. Kies je voor een servicepunt dan zal je bestelling daar maximaal 2 weken bewaard worden.

Grote artikelen, zoals; keukenapparatuur, grote stacaravan artikelen of buiten bekleding kunnen vanwege de afmetingen niet door PostNL geleverd worden. Voor de bezorging van deze artikelen werken wij met speciale transporteurs. De pakketten zijn niet te volgen via een track & trace-systeem.