Bestellen en betalen

Betaalmogelijkheden

Online betaalmogelijkheden van MijnStacaravanOnderdelen.nl

Bestellingen die je in onze webshop plaatst, leveren wij nadat je bestelling volledig betaald is. Tijdens de bestelprocedure kom je automatisch terecht bij het onderdeel betalen. Hier kun je de door jou gewenste betaalmethode selecteren. De betaalprocedure loopt via onze betaalpartner Mollie https://www.mollie.com.

iDEAL
Betalen via iDEAL is mogelijk als je over een Nederlands bankrekeningnummer beschikt. Bij deze methode handel je tijdens de bestelprocedure de betaling direct af bij jouw eigen bank. Je rekent snel en simpel af in jouw eigen veilige vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Maak je gebruik van telebankieren, dan kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Betalen met Ideal brengt bij geen extra kosten met zich mee.

Creditcard 
Je kunt bij ons ook betalen met een creditcard. Wij accepteren Visa en MasterCard. De betaalprocedure loopt via een beveiligde SSL-procedure. Indien jouw Mastercard of Visacard 3D-secure is, is je betaling extra veilig. 3D-secure is een persoonlijk wachtwoord net als je pincode. Je voert je persoonlijke wachtwoord in als je online met een creditcard betaalt. Voor betalen met een creditcard brengen wij geen extra kosten in rekening.

Paypal 
Een PayPal-rekening is een soort extra bankrekening naast je ‘normale’ bankrekening. Bij Paypal heeft jouw bankrekening geen nummer, maar de rekening wordt gekoppeld aan jouw e-mailadres. Je kunt via Paypal op een veilige wijze aankopen doen, zonder dat je een creditcard moet hebben (of bij de hand moet hebben). Je stort geld op je Paypal-rekening en vanaf die rekening kun je je online aankopen betalen. Betalen via Paypal brengt geen extra kosten met zich mee.

Bankoverschrijving
Wil je graag betalen met een overschrijving? Met de SEPA-overboeking kunt u een betaling doen in euro’s naar alle 32 landen die meedoen aan de Single Euro Payment Area (SEPA). Zo boekt u naar deze landen net zo eenvoudig over als binnen Nederland. Let op: de verwerking van een bankoverschrijving duurt een aantal werkdagen. Nadat wij jouw betaling verwerkt hebben, ontvang je van ons een betaalbevestiging en daarna gaat de levertermijn in.

T.A.V.: Caravan Centrum Cuijk BV – MijnStacaravanOnderdelen.nl
IBAN nummer:
BIC nummer:

Bezorging

Levertijd en Bezorging
De levertijd van het bestelde artikel variëren van 5 tot 10 werkdagen in huis. Het kan zijn dat je artikelen hebt besteld met verschillende levertijden, houd dan de langste levertijd aan. De aangegeven levertijd is een indicatie, maar uiteraard streven wij ernaar dat alle bestellingen binnen de genoemde levertijd bij je geleverd worden. Als je op de Nederlandse site een bestelling plaatst, dan is de genoemde levertijd die voor leveringen binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Wil je je bestelling naar bijvoorbeeld Spanje laten sturen, tel dan enkele werkdagen bij de levertermijn op. Deze genoemde levertijd geldt als een indicatie en nooit als fatale termijn.

Het pakket online volgen:
Met de pakketcode track en trace nummer kan je de bestelling volgen op de website van onze vervoerder PostNL. Je ontvangt deze code via de e-mail. Eventuele producten die rechtstreeks vanaf de fabrikant worden verstuurd vindt u geen pakketcode in de verzendbevestiging. Deze zendingen kunnen niet online gevolgd worden.
Wij bieden geen mogelijkheid om stacaravan artikelen via internet te bestellen en deze af te halen bij ons. Wij hebben geen afhaalpunt of winkel.