Je bestelling retourneren

Voor alle webshopbestellingen geldt een herroepingsrecht van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de terugzending naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de websites van de pakketdiensten.

Indien je gebruik wilt maken van de herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via service@mijnstacaravanonderdelen.nl. Graag het retourformulier toevoegen aan de retourzending. Wanneer je de gevraagde gegevens invult in het retourformulier, kunnen we de retourprocedure zo spoedig mogelijk in gang zetten. In principe hoef je geen reden op te geven, waarom je een artikel terug wilt sturen, maar wij stellen het wel zeer op prijs als je deze informatie met ons wilt delen. Voor vragen kunt je ons altijd een e-mail sturen (service@mijnstacaravanonderdelen.nl).

Ik wil van mijn herroepingsrecht gebruik maken. Ontvang ik dan mijn aankoopbedrag terug?
Ja, wanneer je het artikel retour hebt gestuurd, controleren we jouw retourzending zo spoedig mogelijk. Doorgaans gebeurt dat binnen 2 à 3 werkdagen. Als je hebt aangegeven dat je je geld terug wilt ontvangen, dan storten wij het aankoopbedrag via dezelfde betaalwijze terug als waarop je zelf ook betaald hebt. Dit gebeurt binnen 3 tot 5 werkdagen. Je ontvangt ook altijd per mail een bevestiging van de terugstorting.