Geplaatst op

Hoe plaats ik een bestelling?

Als je de exacte naam weet van het artikel dat je wilt bestellen, dan typ je de artikelnaam in het zoekveld in. Als je de artikelnaam niet exact weet, dan kun je ook aan de hand van de categorieën zoeken. Heb je het artikel van jouw keuze gevonden? Plaats het dan in je winkelwagen. Als je meer artikelen wilt bestellen, klik dan op ‘Verder winkelen’. Is jouw bestelling compleet, klik dan op ‘Bestelling afronden’ en in het volgende scherm, op ‘Afrekenen’.

Account
Als je al eerder een account hebt aangemaakt, kun je met jouw gegevens inloggen. Kies bij de ‘verzendwijze’ het adres waar je het wil laten leveren. Kies bij ‘Betaalwijze’ de gewenste betaalmogelijkheid. Om verder te gaan met de bestelling, accepteer je onze ‘Algemene Voorwaarden’. Vervolgens klik je op ‘Bestelling nu afronden’.

Geen account
Nadat je op ‘Afrekenen’ hebt geklikt, kun je besluiten je alsnog te registreren of als gast te bestellen. Wanneer je als gast bestelt, voer je jouw e-mailadres in en in de twee schermen daarna jouw persoonlijke gegevens. Na het invullen van de gevraagde kies je bij ‘Betaalwijze’ de gewenste betaalmogelijkheid. Om verder te gaan met de bestelling, accepteer je onze ‘Algemene Voorwaarden’. Daarna klik je op ‘Bestelling nu afronden’.