Geplaatst op

Ik heb een bedrijf. Kan ik BTW vrij bestellen?

Als je een bedrijf hebt en over een BTW nummer beschikt, dan kun je als Nederlands bedrijf een bestelling plaatsen op onze website en zelf de BTW terugvorderen. Is je bedrijf gevestigd in een ander EU-land dan Nederland, dan kunnen we een BTW vrije bestelling voor je invoeren.

Let op: voer niet zelf een bestelling in, want de prijzen op onze website zijn altijd inclusief BTW. Stuur ons een mail met de volgende gegevens: BTW nummer, exacte tenaamstelling van jouw bedrijf en het adres behorend bij tenaamstelling van bedrijf, afleveradres en de artikelen die je wilt bestellen. Na de ontvangst van deze gegevens zenden wij je gegevens ter controle door naar onze boekhouding. Wanneer wij akkoord hebben ontvangen van de boekhouding, dan informeren wij je hierover per e-mail.